Kicks

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. I våra butikker finner du et bredt sortiment innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie både for henne og han. 

Utdannet personale og bredt sortiment

Det er utdannede makeupartister og hudpleiere som arbeider hos KICKS. Alt for at du skal få den beste hjelpen når du handler. Flere av butikkene har også hudpleiesalong og frisørsalong. 

Hos KICKS finner du de største klassiske varemerkene som LancômeClinique,ClarinsDiorBiothermElizabeth ArdenL’OréalMax FactorMaybelline og Nivea, for bare å nevne noen. Du finner også merker som Make Up StorebareMineralsMACUrban Decay og Smashbox

Forretningsidé  
Med kunnskap om, og kjærlighet til, alle skjønnhetsinteresserte kvinner og menn skal KICKS med hjerte og hjerne tilby markedets beste veiledning og inspirasjon til de fremste valgene innenfor skjønnhet. 

Historie
KICKS Kosmetikkedjan AB ble opprettet i 1991 av KF. I mai 2002 ble Kicks kjøpt opp av Axstores. Axstores inngår i Axel Johnson AB, som eies av Antonia Ax:son Johnson med familie.